Vi er en serieprodusent av spin-offs
Vi jobber med utgangspunkt i mulighetene dere ønsker å realisere og har apparatet for å omgjøre disse til validerte konsepter.

Sammen med vårt økosystem av investorer, rådgivere, fageksperter og entreprenører jobber vi med å skape 2-3 nye vekstselskaper hvert eneste år.

Vår egenkomponerte innovasjonsmetodikk sikrer høy kvaliet
Studier viser at hele 90 % av alle innovasjoner feiler. En av de viktigste årsakene til dette er at innovasjonsprosjekter er forbundet med høyere grad av usikkerhet og risiko enn andre typer prosjekter som ligger nærmere selskapets kjerne, uten at tankesettet og arbeidsprosessene tar høyde for dette.

Vi er eksperter i å ta et initiativ fra problemdefinisjon til skalering. Gjennom årene har vi utviklet vår egen metode som kombinerer det beste fra de mest anerkjente innovasjonsskolene. Vi kan ikke garantere suksess, men vi kan både øke sannsynligheten for å lykkes og minimere risikoene ved å feile.
En gjennomprøvd prosess for å bygge nye vekstselskaper i høyt tempo
Et samarbeidsprosjekt med Fueled baserer seg på en standardisert og transparent prosess fra problemdefinisjon til skalering.

Vi tar utgangspunkt i konkrete problemstillinger som er forankret hos dere og dedikerer et lite team som arbeider målrettet, effektivt og med høye ambisjoner for å teste og validere idéer som kan omgjøres til et bærekraftig vekstselskap.

Vår tilnærming er utviklet gjennom flere år med praktisk erfaring, baserer seg på det beste fra anerkjent innovasjonsmetodikk og er utviklet på en slik måte at vi til enhver tid har kontroll på kostnad og risiko. Det handler ikke om å redusere sannsynligheten for å feile - men å øke sannsynligheten for å lykkes.
Våre porteføljeselskaper.
Parallelo.
Parameterstyrt verktøy som hjelper utbyggere og arkitekter å optimalisere potensialet i boligprosjekter.
Besøk oss
Co-Own.
Boligkonsept og markedsplass som hjelper unge mennesker ut av leiemarkedet og inn på boligmarkedet.
Besøk oss
Tweakly.
Digitalt verktøy som hjelper ledere å jobbe selvstendig med å forbedre prestasjonene i sine team.
Besøk oss
Vekstlandet.
Generator, katalysator og akselerator for å realisere Vestlandets visjon om å bli verdens ledende havregion.
Besøk oss